صنایع آرال شیمی گلستان تولید کننده انواع ضدعفونی کننده ها ارگانیک

آرال شیمی انواع ضدعفونی کننده های سطح بالا را تولید می کند. ا ضدعفونی کننده صنایع غذایی یکی از محصولات این شرکت می باشد.جهت مشاورده فنی و اطلاعات بیشتر میتوایند به سایت www.aralshimi.co,m مراجعه فرمایید

صنایع آرال شیمی گلستان تولید کننده انواع ضدعفونی کننده ها ارگانیک

آرال شیمی انواع ضدعفونی کننده های سطح بالا را تولید می کند. ا ضدعفونی کننده صنایع غذایی یکی از محصولات این شرکت می باشد.جهت مشاورده فنی و اطلاعات بیشتر میتوایند به سایت www.aralshimi.co,m مراجعه فرمایید

بحران آب و صرفه جویی در مصرف آب

 

بحران آب

آب یکی از مواد مایع و فراوان ‌ترین ماده مرکب بر روی سطح کره زمین و بستر اولیه حیات به شکل شناخت امروزی آن است.

آب نقش مهمی دراقتصاد جهان دارد. نزدیک به ۷۰٪  آب شیرین مصرفی توسط انسان درکشاورزی مصرف می‌شود.

اگرچه حجم کلی آب‌های موجود بر روی زمین نسبتاً زیاد می‌نماید اما متجاوز از ۹۷٪ این آب‌ها در دریاها و اقیانوسها متمرکز هستند و حدود ۲٪  نیز به صورت یخ و یخچال‌ها در مناطق قطبی تجمع یافته‌است. از یک درصد آب باقی‌مانده نیز بخش زیادی در اعماق زمین بوده که استخراج آن مشکل و از دسترس انسان به دور است.

در ادامه از کمبود آب در ایران مشکلات بحران آب و مظرات آن بر روی اقتصاد کشاورزی را برای شما بیان می کنیم با ما همراه باشید..

توزیع آب و صرفه جویی در مصرف آب

منابع آب شیرین در سطح زمین به‌طور یک‌نواخت توزیع نشده‌اند. در حال حاضر، ۹ کشور ۶۰٪ کل منابع آب شیرین را به خود اختصاص می‌دهند: کانادا، چین، کلمبیا، پرو، برزیل ،  روسیه ، ایالات متحد آمریکا، اندونزی و هند .

در مقابل حدود ۸۰ کشور با کمبود آب مواجه‌اند که برخی از آن‌ها تقریباً به هیچ منبع آب شیرین قابل توجهی دسترسی ندارند: کویت،  بحرین ، مالت،  امارات متحد عربی سنگاپور ، اردن و لیبی.

با توجه به افزایش روزافزون جمعیت، توسعهٔ صنایع و افزایش آلودگی منابع آب شیرین، دسترسی به آب کافی و مناسب در برخی از کشورها به یک بحران جدی تبدیل شده‌است.

منابع آب جهان در بحران آب

تمامی منابع آب در دنیا را،۷۵۰ کیلومتر مکعب در سال تخمین زده اند. در کل دنیا مطابق با اصلاحات اقلیمی و ساختارهای فیزیوگرافی پخش می شود.

به ازای هر ساکن در هر قاره، از نظر منابع آمریکا دارای ۲۴۰۰۰ متر مکعب در سال، اروپا ۳۰۰ متر مکعب در سال، آفریقا ۵۰۰۰ متر مکعب در سال و آسیا ۴۰۰ متر مکعب در سال است.


بحران آب در ایران

سلسله چالش‌ها و مشکلات ناشی از کمبود آب و استفاده نادرست از منابع آب در کشور ایران است.

ایران هم‌اکنون در حال تجربه مشکلات جدی آب است. خشکسالی های جدی مکرر توأم با برداشت بیش از حد آب‌های سطحی و زیرزمینی از طریق شبکه بزرگی از زیرساخت‌های هیدرولیکی ، چاه‌های عمیق و رعایت نکردن صرفه جویی در آب ،  وضعیت آب کشور را به سطح بحرانی رسانده‌است.


خشکسالی

این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که تبخیر سطحی و تبخیر آب از گیاهان از حد معمول در مدت معین بیشتر شود. خشکسالی جدی‌ترین معضل فیزیکی برای کشاورزی در همهٔ جای دنیا است. برای مقابله با این پدیده بارور کردن ابرها برای باران روشی مؤثر ولی کوتاه مدت است.

خشکسالی در اثر اختلالات موجود در چرخه آب و تغییرات الگوهای آب و هوایی رخ می‌دهد؛ زمانی که طوفان‌ها به مدتی طولانی ماه‌ ها یا  سال‌ها در جو محبوس شوند، الگوهای جوی دچار تغییر شده که این تغییرات در نهایت یا باعث بوجود آمدن سیل می‌شوند و یا خشکسالی.


بحران آب و کشاورزی

بحران آب از جمله چالش های مهم زیست محیطی منطقه خاورمیانه می باشد. بسیاری از کارشناسان نگران آن هستند که استفاده از منابع آب در ایران بدون در نظر گرفتن محدودیت آن در آینده مشکلات جدی را ایجاد می نماید.

در چند دهه اخیر رشد جمعیت و توسعه ی فعالیت های کشاورزی و صنعتی باعث شده است فاصله بین نرخ تجدید و نرخ بهره برداری از آبخوان ها افزایش یابد و این شکاف در نتیجه وقوع خشکسالی ها بسیار عمیق شده است به طوری که کارشناسان، مدیریت بر مصرف منطقی منابع آبی آبخوان ها بالاخص در بخش های پر مصرف و کم صرفه اقتصادی از جمله بخش کشاورزی را خاطر نشان می سازند. به همین دلیل صرفه جویی در مصرف آب یکی از بهترین راه ها برای  سرکوبی این مشکل به شمار می آید.

فشارهای اصلی بر منابع آبی ایران

کاربرد آب کشاورزی از ۴۴ میلیارد مترمکعب در سال 1961 به ۸۰ میلیارد مترمکعب در سال 2001 و ۸۶/۵ میلیارد مترمکعب در سال 2011 رسیده است. این درصد در سال  2020 در جهان و آسیا به ترتیب برابر ۷۰٪ و ۸۱٪  است.

تمامی حجم فاضلاب و جریان های برگشتی حدود ۳۰٪ از کل آبهای تجدید پذیر خواهد بود. از این رو، یکی از موضوعات مهم در آینده حل مشکلات مربوط به کیفیت پایین آب از دیدگاههای نهادی، ساختاری، قانونی و ظرفیت سازی است.

همچنین مساحت اراضی کشاورزی، از۷ میلیون هکتار در سال  1991 به ۸ میلیون هکتار در سال  2011 افزایش یافته است.


پیامدهای کوتاه مدت  بحران آب

بیشتر تأثیرات اقتصادی خشکسالی به کشاورزی و درآمد اصل از محصولات زراعی ارتباط دارد. در هنگام خشکسالی، کمبود آب می تواند باعث کاهش تولید محصول شود، از این رو کاهش درآمد برای کشاورزان و افزایش قیمت بازار محصولات  را به دنبال دارد.

پیامدهای بلند مدت  بحران آب

در یک خشکسالی طولانی، بیکاری کشاورزان و حتی خرده فروشی ها می تواند اتفاق بیفتدو این تأثیر چشم گیری در اقتصاد منطقه و افرادی که ارتباط اقتصادی با آن دارند، دارد.

در این مقاله سعی داشتیم به شما عزیزان اطلاع دهیم که کشور ما به چه اندازه با کمبود آب دچاراست و اینکه چقدر بر اقتصاد کشور تأثیر گذار می باشد از شما دوستان و عزیزان می خواهیم با به اشتراک گذاشتن این مقاله ما را حمایت کنید تا بتوانیم افراد بیشتری از کمبود و بحرانی که کشور دچار است آگاه شوند. مقاله کامل تر و جامع این مطلب و منبع اصلی میتوانید به سایت www.aralshimi.com مراجعه نمایید.

حمایت و بهبود روند بحران آب

ضدعفونی کردن سورتینگ مرکبات

 

سورتینگ اصطلاحی به معنای درجه بندی و دسته بندی محصولات است. در واقع، سورتینگ محصولات کشاورزی به درجه بندی انواع میوه ها و سایر محصولات کشاورزی براساس اندازه، رنگ، شکل ظاهری و سایر عوامل و جداسازی ناخالصی ها، میوه ها و محصولات خراب و فاسد شده اطلاق می شود در بیشتر موارد، سورتینگ، مقدمه ای برای بسته بندی محصول کشاورزی است؛ ضمن اینکه در بازارهای میوه و تره بار جوامع مدرن، به طور تقریبی تمامی میوه ها و سبزی ها به صورت سورت و لیبل گذاری شده عرضه می شوند.

و این امر سبب تشخیص آسان تر کیفیت محصول توسط مشتری شده و توزیع و عرضه منظم تری را به دنبال خواهد داشت امروزه علم و فناوری سورتینگ و تجهیزات مربوطه به درجه بندی و دسته بندی انواع محصولات کشاورزی در جوامع پیشرفته به حدی پیشرفت نموده است که در اکثر واحدهای بزرگ کشاورزی و یا در مجاورت آنها انواع تجهیزات سورتینگ یافت می شود که این امر سبب تسهیل بسته بندی اولیه و حمل و نقل محصول نیز شده و ارزش افزوده بیشتری نصیب کشاورزان این کشورها خواهد کرد.

 

 

شاخص های کنترل کیفی

  • جداسازی بر اساس وزن مرکبات
  • جداسازی بر اساس رنگ مرکبات
  • جداسازی بر اساس ابعاد مرکبات
  • تعداد خروجی ۸ عدد برای هر خط

 

روش های مختلف و الگوریتم های مناسب برای انبارداری و سورتینگ مرکبات با استفاده از نیروی انسانی و غیر انسانی ارائه می شود.

رنگ یک خاصیت مهم است. این خاصیت نشانگر رسیدن کامل، نقص و غیره است. در حال حاضر اندازه و رنگ بسیاری از محصولات غذایی توسط انسان بازرسی می شود. با این حال، برای نتیجه گیری بهتر، تکنولوژی ماشین بینایی مبتنی بر تجزیه و تحلیل تصویر با استفاده از رنگ، استفاده می شود.

 

برای مثال با استفاده از بازه رنگ سبز تا قرمز، رسیده و نارس بودن میوه ها را تشخیص می دهند. همچنین سیستم های مرتب سازی میوه مبتنی بر بینایی به دلیل سهولت فوق العاده، تمیز بودن و دقت بیشتر در مقایسه با بازرسی دستی معمولی، بسیار کارآمد هستند و محبوبیت بیشتری دارند.

 

بخش های مختلف دستگاه سورتینگ مرکبات

 

بارگذاری

در این قسمت دستگاه، محصولات توسط یک اپراتور به روی سطح یک نوار نقاله رولی ریخته می‌شود. در طرفین نوار نقاله دو اپراتور محصولات را به‌صورت چشمی از لحاظ نوع و شکل ظاهری و محصولات کثیف که توسط بینایی ماشین دیده نمی‌شود؛ کنترل می‌کنند.

غبارگیری

در این قسمت محصولات به‌صورت خودکار جهت مسواک زدن و غبارگیری به نوار نقاله رولی هدایت می‌شوند.

ردیف کردن

در مرحله بعدی محصولات به داخل دو عدد نوار نقاله V شکل انتقال داده می‌شوند. وظیفه‌ی نوار نقاله زاویه‌دار به خط کردن و ردیف کردن محصولات و همچنین جدا کردن محصولات قبل از ورود به قسمت بینایی ماشین است.

اتاقک بینایی ماشین

محصولات جداگانه از نوار نقاله تسمه‌ای به‌صورت تکی در دو خط به داخل رولیک‌های گردان منتقل‌شده و در قسمت اتاقک از زیر دوربین‌هایی جهت پردازش عبور می‌کنند.

کنترل وزن

در مرحله بعد محصولات همچنان که بر روی رولیک‌های گردان قرار دارند. در حین حرکت وزنشان کنترل می‌شود.

جداسازی و طبقه‌بندی

محصولات در دو خط به سمت انتهای مسیر حرکت می کنند. با توجه به نتیجه‌ی پردازش و وزن، به داخل خروجی‌های تعریف‌ شده پرتاب می‌شوند. درنهایت در تک خط، ۸ و در دو خط، ۱۶ اپراتور، محصولات جداسازی شده را در داخل جعبه‌های خالی چیده و پس از وزن‌کشی، لیبل گذاری کرده و به روی نوار نقاله‌هایی که عمود به خط تعبیه‌شده، قرار می‌دهند.

نوار نقاله انتقال جعبه خالی

دو عدد نوار نقاله به‌موازات خط اصلی وجود دارد که جعبه‌های خالی را در دسترس اپراتورها قرار می‌دهد. این قسمت به‌صورت آپشن برای هر دو خط امکان اجرا دارد.

کنترل ابعادی توسط سیستم پردازش تصویر

قطر و طول هر محصول توسط چندین عکس که از زوایای مختلف گرفته می‌شود، محاسبه می‌گردد. مرکز ثقل محصول برای ابعاد برداری دقیق قطر توسط نرم‌افزار پردازش تصویر مشخص می‌گردد. الگوریتم‌های ویژه پیاده‌سازی شده در نرم‌افزار، اندازه‌گیری سریع و مؤثر قطر، طول، انحنا و مساحت سطح را ممکن می‌سازند. درجه‌بندی محصول می‌تواند طبق طول، قطر و یا عبارتی خاص که توسط کاربر تعریف می‌شود (مانند: نسبت طول به قطر و …) صورت پذیرد.

سیستم پردازش تصویر صنعتی

همانگونه که یک بازرس کیفی پس از دیدن یک محصول و اندازه گیری های خاص پی به کیفیت آن می برد، توسط تصویربرداری از آن محصول و اجرای الگوریتمهایی خاص بر روی اطلاعات عکس نیز می توان کیفیت و اندازه های ابعادی آن محصول را استخراج کرد که این امر خود سبب افزایش سرعت و کیفیت تولید می شود.

بر اساس معماری رایانه شخصی که اندازه گیری رنگ میوه ها را بر اساس مقادیر قرمز-سبز-آبی (RGB) و مادون قرمز (IR) با استفاده از یک واحد ماشین بینایی برای سورتینگ مرکبات انجام می دهد.

بر اساس این نرم افزار ها می توان به اطلاعاتی شامل تعداد میوه‌ها بر اساس رنگ محصول، محاسبه و نمایش مساحت میوه بر اساس رنگ‌های تعریف ‌شده در نرم‌افزار دسترسی پیدا کنید.

ضدعفونی کردن سورتینگ مرکبات

بهترین راه برای کاهش موثر پوسیدگی میوه ها (آلو، شلیل، هلو، سیب و …) مخصوصا مرکبات، کنترل آلودگی های قارچی و باکتریایی با محلول ضدعفونی کننده بی خطر برای انسان و محیط زیست است.

اکسیدین (OXCIDINE) میوه های تازه یک محصول ضدعفونی کننده ارگانیک است. این محصول بر پایه پراستیک اسید است. استفاده از اکسیدین با دوز مصرفی مناسب، آلودگی های باکتریایی، قارچی، کپک و … روی سطح میوه ها را به حداقل رسانیده و مدت زمان نگهداری محصولات باغی را همزمان با حفظ کیفیت مطلوب، بطور چشمگیری افزایش می دهد.

این ضدعفونی کننده سطح بالا، باقیمانده مضری از خود برجا نمی گذارد. بنابراین اثر سوء برارزش غذایی و کیفیت میوه ها ندارد. ضمن اینکه برای کاربران و محیط زیست نیز کاملا بی خطر و ایمن است. از این محصول به عنوان ضدعفونی کننده میوه می توان استفاده کرد.

 

موارد استفاده از اکسیدین در سورتینگ

  • ضدعفونی سطح میوه ها در فرایند شستشو علیه آلودگی قارچی پنیسیلیومی مسبب تولید کپک های سبز و آبی و انتقال آن
  • استفاده در واحدهای سورتینگ مرکبات به منظور افزایش عمر انبارداری
  • ضدعفونی تجهیزات و ماشی آلات سورتینگ مخصوصا بین برس ها، سطح زمین، دیوارها
  • ضدعفونی دیوارها و فضای سردخانه ها، مه پاشی گرم و یا سرد علیه آلودگی های ثانویه
  • کنترل میزان اتیلن تولیدی مرکبات در فضای سالن سردخانه و انبار که یک عامل زودرسی میوه جات محسوب می شود
  • ضدعفونی کردن مخازن نگه داری و خطوط انتقال آب
  • قابل اختلاط با اغلب رنگها و واکسهای رایج در این صنعت
  • ضدعفونی علیه شانکر مرکبات

جهت مشاهده مقاله اصلی و منبع و همچنین مقالات بیشتر در زمینه ها و صنایع مختلف به سایت آرال شیمی مراجعه نمایید.